Öğrenciler için

OTURUM VİZESİ – BULGARİSTAN’DA OKUYAN ÖĞRENCİLERE

Bulgaristan’da Üniversiteye kaydı gerçekleşmiş Bulgaristan’da eğitim görecek kişiler için Türkiye’den oturum vizesi başvuruları 2017 için gereken evraklar aşağıdaki gibidir:

  • Vize Takip Belgesi
  • Sabıka Kaydı - Apostilli Bulgaristan için (Tüm adliyelerden alınır)
  • 2 adet biometrik fotoğraf (35x45 mm ebatlarında, güncel, beyaz fon üzeri)
  • Okul Kabul Belgesi (Udostovorenie, Bulgaristan M.E.B.'dan alınan belge)
  • Öğrenci Belgesi (Udostovorenie, okuldan alınan belge)
  • Bulgaristan Yurt kabul belgesi (Evde kalınacak olması halinde Bulgaristan noterinden onaylı kontrat)
  • Muvafakatname (Kişi 18 yaşından küçük ise, anne baba onaylı, orijinal belge sunulmalıdır)
  • Taahhütname Noter onaylı (Aile bireyi masrafları karşılayacağını belirtmelidir)
  • Pasaport (Geçerlilik süresi en az 2 yıllık olmalıdır)
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Aile bilgilerini içerir, kaşe ve imzalı)
Adres: Adnan Saygun Cd. Kültür Mh. Körkadı Sk. Turizm Sitesi 6.Blok D:4 Ulus/Beşiktaş/ İSTANBUL Bulgaristan vizesi işlemleri için ayrıntılı bilgi 0212 287 73 33
Yükleniyor...
Bizi Arayın