1978 ve Daha Öncesi Göçmenlere

OTURUM-1978 YILI VE ÖNCESİ GÖÇMENLER İÇİN

  • 1978 ve daha öncesinde göç etmiş vatandaşlara Bulgaristan’da oturum hakkı tanınmakta olup bunula ilgili gerekli evrakların listesi aşağıdaki gibidir:
  • Bulgaristan Vatandaşı olmadığınıza dair yazı (Bulgaristan Adalet Bakanlığı’ndan alınır)
  • Bulgaristan’dan doğum belgeniz (АКТ ЗА РАЖДАНЕ)
  • Bulgaristan’da bağlı olduğunuz Belediye’den Türkiye’ye göç ederken, hangi anlaşmaya göre göç ettiğinizi belirtir yazı
  • Bulgaristan’da bir bankadan açılan hesapta 4,600 leva bakiye gösterir referans mektubu
  • Sabıka kaydı (Adliyelerden alınır ve Kaymakamlık ‘tan apostilletilir.)
  • Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüklerinden alınır.)
  • Pasaport ( Türkiye’ye dönüş tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir.)
  • 2 adet biyometrik fotoğraf (Arka fonu beyaz, 3,5/4,5 mm boyutlarında)
  • Form (Ekteki formu doldurmanız yeterlidir.)
Adres: Adnan Saygun Cd. Kültür Mh. Körkadı Sk. Turizm Sitesi 6.Blok D:4 Ulus/Beşiktaş/ İSTANBUL Bulgaristan vizesi işlemleri için ayrıntılı bilgi 0212 287 73 33
Yükleniyor...
Bizi Arayın