BG Şirket Sahiplerine

OTURUM VİZESİ 2017 – BULGARİSTAN’DA ŞİRKET SAHİPLERİNE VİZE 2017

Bulgaristan’da kurulmuş bir firmanız var ise, firma üzerinden Bulgaristan oturum vizesine müracaat etme hakkına sahipsiniz. Bunun için sağlamanız gereken koşul firmada 10 kişi çalıştırma zorunluğudur. Bu koşullara sahip bir firma sahibi ya da ortağı olduğunuz takdirde aşağıdaki evrakları acentamıza göndererek vize başvurusunda bulunabilirsiniz:

  • Firmanın kuruluş belgesi (УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА АКТУАЛНО СЪСТУЯНИЕ)
  • Firmanın vergi borcu bulunmadığına dair Vergi Dairesi’nden alınmış belge (ЛИПСА НА ЗАДЪЛЖЕНИЕ)
  • Firmanın 10 kişi çalıştırdığına dair belgeleri (10 kişinin isim listesi, 10 kişinin sigorta ödendi listesi,10 kişi raporu)
  • Bulgaristan’da bir bankada açılmış bankadan referans mektubu (4.600 leva veya 2300 Euro bakiyesi olan, banka tarafından kaşelenip imzalanmış)
  • Bulgaristan’da ikamet ettiğiniz yere ait kira kontratı (Bulgar noterinden tasdikli)
  • Sabıka kaydı (Adliyelerden alınır ve Kaymakamlık ‘tan apostilletilir.)
  • Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüklerinden alınır.)
  • Pasaport ( Türkiye’ye dönüş tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir.)
  • 2 adet biyometrik fotoğraf (Arka fonu beyaz, 3,5/4,5 mm boyutlarında)
  • Form(Ekteki formu doldurmanız yeterlidir.)
Adres: Adnan Saygun Cd. Kültür Mh. Körkadı Sk. Turizm Sitesi 6.Blok D:4 Ulus/Beşiktaş/ İSTANBUL Bulgaristan vizesi işlemleri için ayrıntılı bilgi 0212 287 73 33
Yükleniyor...
Bizi Arayın