Bulgaristan C Vize

Andrei 07/06/19, 04:52
Merhabalar ben çifte vatandaşım. Eşim türk vatandaşı. Bulgaristan oturma izni var. Fakat süresi bittiği için giriş yapamıyoruz. Oturma iznini uzattık yeni kartı şu anda bulgaristan göç idaresinde. Gidip onu almamız gerekiyor. Bize acil C tipi turistik vize gerekiyor. Lütfen gerekli evrakları bize bilgi verirseniz çok mutlu oluruz. Saygılar
Bulgaristan Vize

Merhaba,

Bulgaristan C Vize (turistik) sonuçlanma süresi ortalama 5 iş günüdür, evrakları tarafımıza ulaştırmanızla birlikte işlemlerinize başlamaktayız. Gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: 

  • En az 1 yıl geçerliliği bulunan pasaport
  • 2 adet 35x45 mm boyutlarında biyometrik fotoğrat
  • E-devletten alabileceğiniz tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Son 10 gün içerisinde temin edilmiş 3 aylık, en az 5.000 TL içeren, kaşeli ve imzalı banka hesap dökümü. 
  • E-devletten alabileceğiniz ikamet belgesi
  • Reşit olmayanlar için anne ve babadan onayla noter tasdikli muvafakatname belgesi

Çalışanlar için;

  • SGK işe giriş veya son aya ait maaş bordrosu

İşverenler için;

  • Vergi levhası ve imza sirküleri

 Öğrenciler için;

  • Öğrenci belgesi

 Emekliler için;

  • Emekli belgesi

Saygılarımızla, 

Evrim

 

Nevin Ö. 03/07/19, 11:11

Sn. Özlem Özkan Dağdelen Hn.'a gösterdiği ilgi, alaka, sabır ve hoşgörü için çok teşekkür ederim. Ben memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim. Saygılarımla,

Bulgaristan Vize

Çok teşekkür ederiz, güzel yorumunuz için teşekkürler :)

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.
Bizi Arayın