Sözleşmeli Çalışanlar

Bulgaristan’a iş amaçlı seyahatleriniz için başvuru yapmanız gereken vize türüdür. Ticari vize başvurularınızı mutlaka Bulgaristan’dan almış olduğunuz davetiye ile gerçekleştirmelisiniz. Acentamıza aşağıdaki belgeleri göndermeniz işlemlerinizi başlatabilmemiz için yeterli olacaktır.

Bulgaristan Ticari Vizesi Sözleşmeli Çalışan İçin Başvuru Evrakları

Firmanızın antetli kağıdına kaşeli ve firma yetkilisi tarafından imzalı ön yazı (Ön yazınız konsolosluğa hitaben, kısa firma tanıtımı ile başlayan, seyahat amacınızı ve ne kadarlık vize talep edileceğini belirten bir yazı olması gerekir, ayrıca hangi firma davetlisi olarak gittiğinizi ve seyahat edecek kişinin firmadaki görevinin de belirtilmesinde fayda vardır.)

  • Vergi levhası
  • Son üç ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi
  • Ticari sicil gazetesi
  • İmza sirküleri 
  • Noter Tasdikli Sözleşme
  • Nüfus kayıt örneği (Nüfus Müdürlüğü’nden alınmakta olup aile dökümünüzü gösterir belgedir.)
  • Pasaport ( Türkiye’ye dönüş tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir.)
  • 2 adet biyometrik fotoğraf (Arka fonu beyaz, 3,5/4,5 mm boyutlarında)
  • Bulgaristan Yabancılar Şubesi’nden çıkartılmış ve Ticaret Odası’na onaylatılmış davetiye
  • Bulgaristan’dan ticari vize başvurusu için davetiye almış olduğunuz firma ile iş ilişkileriniz kanıtlayan belgeler (Kesilmiş faturalar-güncel tarihli ve davetiye alınmış firma ile, gümrük beyannameleri, sözleşme- noter tasdikli)
  • Form (Yönlendirilen siteden indireceğiniz formu doldurmanız yeterlidir.)


Önemli Notlar: Vize işlem süreci: 5 iş günüdür. Uzun süreli vize talepleriniz için 3 4 ve 5. Maddelerdeki evraklar büyük önem taşımaktadır. Evraklarınızı kargo ile acentamıza göndermeniz başvuru yapmamız için yeterlidir. 

Adres: 

Adnan Saygun Cd. Kültür Mh. Körkadı Sk. Turizm Sitesi 6.Blok D:4 Ulus/Beşiktaş/ İSTANBUL 

Bulgaristan vizesi işlemleri için ayrıntılı bilgi 0212 287 73 33

Yükleniyor...
Bizi Arayın