İşveren ve Çalışanlar

Bulgaristan Ticari Vizesi 2016 İşveren ve Çalışanlar İçin Gerekli Başvuru Evrakları

Bulgaristan’a iş amaçlı seyahatleriniz için başvuru yapmanız gereken vize türüdür. Ticari vize başvurularınızı mutlaka Bulgaristan’dan almış olduğunuz davetiye ile gerçekleştirmelisiniz. Acentamıza aşağıdaki belgeleri göndermeniz işlemlerinizi başlatabilmemiz için yeterli olacaktır.

Bulgaristan Ticari Vizesi İşveren ve Çalışanlar İçin Gerekli Evrak Listesi

Firmanızın antetli kağıdına kaşeli ve firma yetkilisi tarafından imzalı ön yazı (Ön yazınız konsolosluğa hitaben, kısa firma tanıtımı ile başlayan, seyahat amacınızı ve ne kadarlık vize talep edileceğini belirten bir yazı olması gerekir, ayrıca hangi firma davetlisi olarak gittiğinizi ve seyahat edecek kişinin firmadaki görevinin de belirtilmesinde fayda vardır.)

  • Vergi levhası
  • Son 3 (üç) ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi
  • Ticari sicil gazetesi
  • İmza sirküleri
  • Nüfus kayıt örneği (Nüfus Müdürlüğü’nden alınmakta olup aile dökümünüzü gösterir belgedir.)
  • Pasaport ( Türkiye’ye dönüş tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir.)
  • 2 (iki) adet biometrik fotoğraf (Arka fonu beyaz, 3,5*4,5 mm boyutlarında)
  • Bulgaristan Yabancılar Şubesi’nden çıkartılmış ve Ticaret Odası’ndan onaylatılmış davetiye
  • Bulgaristan’dan ticari vize başvurusu için davetiye almış olduğunuz firma ile iş ilişkileriniz kanıtlayan belgeler (Kesilmiş faturalar-güncel tarihli ve davetiye alınmış firma ile, gümrük beyannameleri, sözleşme- noter tasdikli) Form (Ekteki formu doldurmanız yeterlidir.)


Önemli Notlar: Vize işlem süreci: 5 iş günüdür.Evraklarınızı kargo ile acentamıza göndermeniz başvuru yapmamız için yeterlidir.

Adres: Adnan Saygun Cd. Kültür Mh. Körkadı Sk. Turizm Sitesi 6.Blok D:4 Ulus/Beşiktaş/ İSTANBUL 

Bulgaristan vizesi işlemleri için ayrıntılı bilgi 0212 287 73 33

Yükleniyor...
Bizi Arayın