Bulgaristan'da Şirket Sahibi

Eğer Bulgaristan’da firma kurduysanız, kurmuş olduğunuz firma üzerinden ticari vize alma hakkınız bulunmaktadır. Vize başvurunuzu gerçekleştirebilmemiz için aşağıdaki evrakları acentamıza göndermeniz yeterlidir.

Bulgaristan Ticari Vizesi Şirket Sahipleri İçin Başvuru Evrakları

  • Firmanın Kuruluş Belgesi – (СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ)
  • Firmanın Borcu Bulunmadığına Dair Vergi Dairesinden alınmış yazı – (ЛИПСА НА  ЗАДЪЛЖЕНИЯ)
  • Bulgaristan’da ikamet ettiğiniz yere ait kira kontratı (Bulgar noterinden tasdikli)
  • Bulgaristan’da açılmış banka hesabınızın hesap cüzdanı
  • Firmanın aktif çalıştığını kanıtlayan belgeler, ithalat, ihracat, farklı firmalarla olan ticari iş sözleşmeleri
  • Nüfus kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü’nden alınmakta olup aile dökümünüzü gösterir belgedir.)
  • Pasaport (Türkiye’ye dönüş tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir.)
  • 2 adet biyometrik fotoğraf (Arka fonu beyaz, 3,5*4,5 mm boyutlarında)
  • Form (Ekteki formu doldurmanız yeterlidir.)
     

Önemli Notlar: Vize işlem süreci: 5 iş günüdür. Uzun süreli vize talepleriniz için 3 4 ve 5. Maddelerdeki evraklar büyük önem taşımaktadır. Evraklarınızı kargo ile acentamıza göndermeniz başvuru yapmamız için yeterlidir. Kargo ve Kurye ücretleri tarafınızdan ödenmektedir.

Adres: 

Adnan Saygun Cd. Kültür Mh. Körkadı Sk. Turizm Sitesi 6.Blok D:4 Ulus/Beşiktaş/ İSTANBUL 

Bulgaristan vizesi işlemleri için ayrıntılı bilgi 0212 287 73 33

Yükleniyor...
Bizi Arayın